.:Satelit GaminG:.
Dobro dosli na forum servera Satelit-GaminG registrujete se i bude aktivni na forumu. Uskoro i novi COMMUNITY
Dobro dosli na forum servera Satelit-GaminG registrujete se i bude aktivni na forumu. Uskoro i novi COMMUNITY
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.:Satelit Gaming:. Forum Srbija

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi
Zadnje teme
» Moj Demo :D
Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitimeUto Sep 28, 2010 2:24 pm od ***cACTHER^^

» glupost
Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitimeUto Sep 14, 2010 8:38 am od KennY.

» A sad malo RAP ^^
Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitimeNed Sep 12, 2010 9:29 am od El3cTr0 HiTmAn

» Banuju me i na sopstvenom srw!!!
Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitimeNed Sep 12, 2010 1:31 am od clasic

» Cao Cao <3 :D
Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitimePet Sep 10, 2010 9:27 pm od El3cTr0 HiTmAn

» Ghost bre
Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitimePet Sep 10, 2010 9:26 pm od El3cTr0 HiTmAn

» 16 ili 32 bita na serveru ??????????????????
Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitimePet Sep 10, 2010 1:20 pm od Buraz

» kako se moze dobiti admin???
Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitimePon Sep 06, 2010 9:23 pm od KennY.

» Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE
Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitimePon Sep 06, 2010 9:21 pm od KennY.

Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga
Navigacija
 Portal
 Indeks
 Lista članova
 FAQ - Često Postavljana Pitanja
 Traži
Forum
Affiliates
free forum

Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
KennY.
Admin
KennY.

Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE Empty
PočaljiNaslov: Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE   Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitimeSub Sep 04, 2010 2:02 pm

Danas 04.09.2010 godine počinje zvanični konkurs za admina!
Postoji tri "načina " za dobijanje admina!
Prvi je : Da imate preko 50 sati igre na Satelit GaminG serveru!
Drugi : Napravite Grupu na Facebook-u (mora da ima najmanje 2000 članova), da napravite klip o satelit gamingu na youtube (da ima preko 3 hiljade views ! )
Treći : Da ga kupite a admin košta 400 din/mesečno!
Izaberite šta hoćete Smile Hvala !

By : Norton & Allex !
Nazad na vrh Ići dole
El3cTr0 HiTmAn

El3cTr0 HiTmAn

PočaljiNaslov: Re: Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE   Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitimeSub Sep 04, 2010 2:22 pm

Ja bih zeleo konkurisati za admina...ali nije mi jasna 1 stwar..da li treba da imam ukupno 50h igranja na satelitu ili nedeljno?
Nazad na vrh Ići dole
KennY.
Admin
KennY.

PočaljiNaslov: Re: Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE   Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitimeSub Sep 04, 2010 2:55 pm

ukupno 50 sati igre kada budeš toliko imao javi mi se na MSN : sistemiopro@gmail.com za admina! Wink srećno
Nazad na vrh Ići dole
El3cTr0 HiTmAn

El3cTr0 HiTmAn

PočaljiNaslov: Re: Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE   Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitimeSub Sep 04, 2010 3:02 pm

Hvala Wink a kako da vidim koliko sam igrao ako se to uopste moze videti xD?
Nazad na vrh Ići dole
KennY.
Admin
KennY.

PočaljiNaslov: Re: Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE   Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitimeSub Sep 04, 2010 3:19 pm

Nazad na vrh Ići dole
El3cTr0 HiTmAn

El3cTr0 HiTmAn

PočaljiNaslov: Re: Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE   Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitimeSub Sep 04, 2010 3:36 pm

Ja msm da to pokazuje samo trenutnu statistiku npr kod mene pokazuje da igram 2 min a ja igrao celo jutro Very Happy sto znaci da moram da igram 50 sati non stop da bi dobio admina Very Happy jel tako?
Nazad na vrh Ići dole
KennY.
Admin
KennY.

PočaljiNaslov: Re: Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE   Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitimeSub Sep 04, 2010 6:37 pm

Naravno da ne, to bi bilo veliko preopterećenje za igrače, ono što sam ti dao jeste bilo, ali nije bilo vezano za ovo u ponedeljak ćeš dobiti link, gde možeš da vidiš svoje sate..Izvini na ovome Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
El3cTr0 HiTmAn

El3cTr0 HiTmAn

PočaljiNaslov: Re: Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE   Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitimeSub Sep 04, 2010 6:39 pm

Ok Very Happy thx izvini na gnjavazi xD
Nazad na vrh Ići dole
KennY.
Admin
KennY.

PočaljiNaslov: Re: Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE   Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitimeNed Sep 05, 2010 10:48 am

Ništa bre! samo pitaj šta želiš i uživaj na serveru Wink
Nazad na vrh Ići dole
Lord

PočaljiNaslov: Re: Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE   Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitimePon Sep 06, 2010 7:17 pm

eee a gde da ja vidim koliko sam igrao sati ?????
Nazad na vrh Ići dole
El3cTr0 HiTmAn

El3cTr0 HiTmAn

PočaljiNaslov: Re: Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE   Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitimePon Sep 06, 2010 7:53 pm

Lol pa pogledaj prethodne komentare Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
KennY.
Admin
KennY.

PočaljiNaslov: Re: Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE   Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitimePon Sep 06, 2010 9:21 pm

Ova tema ide Lock!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE   Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Novi Konkurs Za admina! POGLEDAJTE
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» ^Konkurs za Admina^

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
.:Satelit GaminG:. :: Forum :: Obavestenja-
Skoči na: